SZKOLENIE 27-29.02.2020 - Global Food Hygiene

AKTUALNOŚCI

 

 

SZKOLENIE

W dniach 27-29.02.2020r odbyło się szkolenie dla branży przetwórstwa owocowo- warzywnego z tematu „ DOSKONALENIE AUDITOWANIA SYSTEMÓW BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI DLA AUDITORÓW WEWNĘTRZNYCH I PEŁNOMOCNIKÓW JAKOŚCI W ZAKŁADACH PRZETWÓRSTWA OWOCOWO-WARZYWNEGO Z UWZGLĘDNIENIEM OCENY RYZYKA, JAKO PODSTAWY PLANOWANIA I UTRZYMANIA STANDARDÓW BRC I IFS.”

Organizatorami szkolenia były firma Salmon Hygiene Polska , Global Food Hygiene oraz CID LINES.

Szkolenie spotkało się z dużym zainteresowaniem, wzięło w nim udział przedstawicieli takich firm jak:

  • Hortex
  • Fanex
  • Farma świętokrzyska
  • Green Factory
  • Perla Polska
  • Masfrost
  • Nowalijka
  • i wiele innych.

Mamy nadzieje, że wiedza jaką mieli Państwo okazje pozyskać na szkoleniu znajdzie zastosowanie w państwa firmach.